Geen evenementen
Geen evenementen

Corona update Birds 25 juni

Op 18 juni heeft de Nederlandse regering aangekondigd dat vanaf dit weekend (26 juni) een groot deel van de beperkingen die golden agv de Corona-maatregelen worden opgeheven.
Sportlocaties mogen per 26 juni weer honderd procent van hun capaciteit op anderhalve meter afstand gebruiken en niemand hoeft tijdens het sporten onderling afstand te houden als dit de sportbeoefening in de weg staat.
Bij deze een update van de afspraken die gelden voor onze vereniging.

 

CORONA – UPDATE AFSPRAKEN BIJ ZBSV BIRDS

 

KANTINE:

 • De kantine en het terras zijn weer geopend. Wel dient hier anderhalve meter afstand in acht genomen te worden. Er zullen dus ook weer kantinediensten gedraaid moeten/mogen worden, het schema hiervoor wordt binnenkort rondgestuurd.
 • Dit betekent dat ook de toiletten in de kantine weer gewoon bruikbaar zijn
 • Ook alcoholverkoop is tijdens onze normale schenktijden weer toegestaan
 • Om van kantine en/of terras gebruik te mogen maken geldt wel een verplichte bezoekersregistratie en gezondheidscheck, deze is te vinden op: https://www.survio.com/survey/d/B2D1X1V7B4W1S9M6N, deze survey is ook te bereiken via de QR-code die duidelijk zichtbaar aangebracht is op de bar van de kantine en op de toegangsdeur.

 OUDERS EN BEZOEKERS:

 • Toeschouwers zijn weer welkom. Deze dienen vooralsnog wel nog steeds anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren.

 SPELERS, SCHEIDSRECHTERS EN STAFLEDEN:

 • Iedereen mag weer in groepsverband sporten, zonder beperkingen. Dit betekent dat er weer normaal getraind kan worden, dat de competities voor Junior en Senioren in de open klasses weer starten op 26 juni, en dat voor de gesloten klasses vanaf 26 juni weer oefenwedstrijden gespeeld mogen worden, en de competitie twee weken later (op 10 juli) ook weer start
 • De zomerstop wordt gehandhaafd, maar deze is ingekort van zes naar drie weken. Bovendien houdt de bond voor alle vakantieregio’s dezelfde periode van de zomerstop aan: van maandag 26 juli tot en met zondag 15 augustus. De zomerstop valt daarmee precies in de overlappende periode van de drie vakantieregio’s. Op de vrijgekomen speelmomenten door het inkorten van de zomerstop en op de inhaalmomenten in de oorspronkelijke speelkalenders heeft de bond de eerder afgelaste competitiewedstrijden ingepland
 • Let wel: Als één of beide teams een ingelaste wedstrijd in de oorspronkelijke zomerstopperiode niet kan/kunnen spelen (bijvoorbeeld vanwege al geplande vakanties), dan is het uiteraard mogelijk de wedstrijd in onderling overleg naar een eigen gekozen datum te verplaatsten óf af te zeggen. Belangrijk aandachtspunt daarbij is dat verenigingen dit tijdig met elkaar afstemmen én melden, zodat onnodige teleurstellingen worden voorkomen en teams voor niets op het speelveld staan. De reglementaire bepalingen omtrent niet-opkomen is op deze wedstrijden niet van toepassing en er geldt geen verplichting om een dergelijke wedstrijd later alsnog in te halen.

 KLEEDKAMERS:

 • Ook de kleedkamers zijn weer normaal te gebruiken (met inachtname van de anderhalve meter afstand)

 ALGEMEEN:

 • Volg de algemene gezondheidsvoorschriften: blijf thuis als jij zelf of iemand bij jou thuis verkoudheidsklachten of andere ziekteverschijnselen heeft . Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 • Spugen op de grond (incl. kauwgum, zonnebloempitten) is niet toegestaan
 • Alle overige maatregelen zijn per 26 juni opgeheven

Veel honkbal en softbal plezier en blijf veilig!

 

Bestuur ZBSV Birds

Erwin Pieters: 'Een duel goed leiden: dat geeft de grootste kick'

Lees meer >

Weer een mooi nieuw spandoek van een leuke bekende sponsor van de club.

Kleed het weer mooier aan.

Namens de club bedanken we Roland Wubben van Wubben Meubels voor wat hij allemaal voor onze club doet en betekent.

Weer een trotse sponsor erbij voor ons mooie complex.

Namens de club bedanken we Andre Gijsbertse.

Rovasta overhandigd  aan teammanager  Andre gijsbertse de uit shirts voor het heren 1 honkbal team. 

De spelers zullen in dit mooie shit met trots in spelen. Birds wil Rovasta  bedanken voor hun steun en mooie shirts.