Geen evenementen
Geen evenementen
 
Contributie, hoe zit dat ?
 
In onderstaande tabel vindt u de bedragen voor de contributie voor het seizoen 2022.
Mochten er vragen zijn, neem dan even contact op met het bestuur.

 

Contributie (per jaar)  Birds  2022

bedrag

Beeball t/m 7 jaar

€ 105,00

Beeball 8-9 jaar

€ 165,00

Pupillen 10 t/m 12 jaar

€ 172,00

Aspiranten 13 t/m 15 jaar

€ 210,00

Junioren 16 en 17 jaar

€ 242,00

Senioren 18 jaar en ouder

€ 286,00

Donateurs

€ 46,00

Recreanten / Trainingsleden

€ 166,00

Niet-spelende leden

€ 26,00

Dubbel spelende leden

€ 16,00

Inschrijfkosten (eenmalig)

€ 10,00

 

Let op: de leeftijd op 31 december (van het lopende jaar) is bepalend voor de te betalen contributie. Bij ieder totaal-bedrag is inbegrepen een bedrag van € 1.50 voor de collectieve, verplichte verzekering via de KNBSB. 

LET OP

Met ingang van seizoen 2021 is de mogelijkheid geïntroduceerd te betalen via een incassomachtiging. Voordeel hiervan is dat bij gespreid betalen er geen extra kosten in rekening gebracht worden.
Omdat het als vereniging prettig is als mensen vroegtijdig betalen, belonen we de mensen die goedkeuring geven voor het afschrijven van de gehele contributie aan het begin van het seizoen met vijf gratis loten voor de Grote Club actie. Om gebruik te maken van betalen via incassomachtiging, geldt één voorwaarde: u dient het HIER te downloaden machtigingsformulier “incassomachtiging” in te vullen en ondertekend in te scannen en per email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden die geen gebruik maken van een incassomachtiging ontvang een rekening van Clubcollect. Aan gespreid betalen zitten in dat geval extra kosten verbonden. De ledensecretaris van Birds  (Inge Lamers, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) stuurt eenmalig de contributie-facturen aan Clubcollect, waarna deze laatste de inning van de contributie op zich neemt. Mocht een lid na drie herinneringen nog niet hebben betaald, dan zal de vordering in handen gegeven worden aan een incassobureau. Bovendien worden niet-betalende leden geschorst voor alle activiteiten (wedstrijden e.d.) binnen de vereniging. Leden die problemen voorzien bij het - tijdig - betalen van de contributie, kunnen contact opnemen met de penningmeester via bovengenoemd emailadres.

Zoetermeerpas 

De vereniging accepteert voor de contributiebetaling ook een betaling via de Zoetermeerpas. De ZoetermeerPas is een voordeelpas voor mensen met een laag inkomen. De pas geeft korting op sportieve, educatieve en culturele activiteiten. De ZoetermeerPas is gratis. De pas is er voor gezinnen met een inkomen dat niet hoger is dan 120% van de geldende bijstandsnorm.

Aanvragen voor het lopende jaar kunt u bij de gemeente Zoetermeer nog indienen t/m 31 oktober van het huidige jaar, voor het nieuwe jaar kunt u die aanvragen na 15 december.

Opzeggen Lidmaatschap

Vergeet niet om op tijd het lidmaatschap op te zeggen. Dat moet altijd schriftelijk of per e-mail. Je kan niet mondeling opzeggen. De opzegging moet uiterlijk voor 1 januari bij ons binnen zijn. Als je niet op tijd opzegt loopt het lidmaatschap een heel jaar door. Je moet dan opnieuw contributie betalen, ook al speel je niet meer bij Birds. Overigens kan je alleen opzeggen als alle contributie over het afgelopen jaar is betaald.  

Opzeggen kan middels een brief of email aan: Ledenadministratie Birds, Mesdagstraat 4, 2665 XK Bleiswijk of een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Erwin Pieters: 'Een duel goed leiden: dat geeft de grootste kick'

Lees meer >

Weer een mooi nieuw spandoek van een leuke bekende sponsor van de club.

Kleed het weer mooier aan.

Namens de club bedanken we Roland Wubben van Wubben Meubels voor wat hij allemaal voor onze club doet en betekent.

Weer een trotse sponsor erbij voor ons mooie complex.

Namens de club bedanken we Andre Gijsbertse.

Rovasta overhandigd  aan teammanager  Andre gijsbertse de uit shirts voor het heren 1 honkbal team. 

De spelers zullen in dit mooie shit met trots in spelen. Birds wil Rovasta  bedanken voor hun steun en mooie shirts.